fond jmwdigitaal printen

JMW Printing: jouw drukkerij voor digitaal drukwerk

JMW Printing is dé drukkerij voor digitaal drukwerk in Kontich. Wij drukken oogstrelend digitaal drukwerk met de Heidelberg Ricoh digitale drukpers met interne afwerkingsmodule. Het digitaal drukprocedé is ideaal voor alle drukwerk in kleine oplagen, zowel in zwart-wit als in full-colour met een zeer korte leveringstijd. U heeft de keuze uit eenruim assortiment van papier soorten van 90 tot 400 gram. Ideaal dus voor businesscards, flyers, labels, etiketten, posters (tot formaat 330 x 700 mm), folders en brochures.

digitale drukkerij bonnen

FOLDERS EN POSTERS

Maak uw zaak of uw product bekend, door middel van een flyer, een geplooide folder of een poster. JMW Printing drukt ze in kleine oplage binnen de 24 uur.

digitale drukkerij naamkaartjes

KAARTEN

Een nieuw personeelslid? Wij zorgen dat deze onmiddellijk over eigen naamkaartjes beschikt. Maar ook complimentkaarten, afspraakkaarten, uitnodigingskaarten, postkaarten in full colour op diverse papiersoorten zijn mogelijk.

presentatiemateriaal

PRESENTATIEMATERIAAL

JMW Printing zorgt er voor dat u binnen de kortste tijd, het juiste materiaal voor handen heeft voor uw meetings en presentaties. Van productfiches en naamborden tot syllabi.

Personalisatie van uw digitaal drukwerk

Nieten, plooien en klasseergaten kunnen intern in de machine verwerkt worden. Andere afwerkingsmogelijkheden zoals rillen, lamineren en nasnijden zijn uiteraard ook mogelijk. Een bijkomend voordeel van digitaal drukken is het personaliseren van ieder exemplaar afzonderlijk. Zo is het mogelijk als grote instelling om bijvoorbeeld uw businesskaarten voor gans het personeelsbestand, agenten of filialen op te volgen. Ook het personaliseren van adressen of fotomateriaal op postkaarten behoort tot de mogelijkheden.

Inbindmogelijkheden van uw digitaal drukwerk

Meerbladige documenten kunnen geniet worden in brochurevorm. Losbladige documenten kunnen we zowel met Wire-O als met Unibind flex- en hardcover binden.

jmw printing facebook

De voordelen van onze drukkerij voor digitaal drukwerk

Uw digitaal drukwerk laten drukken bij JMW Printing heeft zo zijn voordelen:

icoon dialoog

UITSTEKENDE SERVICE

Quadri + pantone druk en diverse papiersoorten.

icoon spaarvarken

VOORDELIGE PRIJZEN

Snelle offertes en correcte tarieven.

icoon duim

DEGELIJKE KWALITEIT

Wij drukken met Heidelberg drukpersen.

icoon tijd

SNELLE LEVERING

U kunt rekenen op een supersnelle drukservice.

icoon bestelwagen

LEVERING SERVICE

Wij brengen zelf het drukwerk naar de klant.