fond jmwcrossrail briefpapiercrossrail enveloppenhandelsdrukwerk nodigcrossrail-naamkaartjecrossrail naamkaartje

JMW Printing: mailings drukken en versturen

Zorgeloos mailings drukken en versturen? Dat is een job voor JMW Printing, dé drukkerij voor mailings in Kontich. Wij drukken oogstrelend drukwerk in kleine of grote oplagen. Steeds met een zeer korte leveringstijd. JMW Printing druk niet alleen mailings, we personaliseren van mailings: we adresseren het drukwerk aan de hand van uw klantenbestand in Excel. Etiketten kleven en onder enveloppe steken van drukwerk behoort eveneens tot ons dienstenpakket. JMW Pringing beschikt over een eigen Port Betaald nummer bij B-Post en levert uw mailing rechtstreeks af in het sorteercentrum Antwerpen-X.

handelsdrukwerk briefpapier

FLYERS

Beursflyers nodig? Of een reclamefolder voor huis-aan-huis bedeling? JMW Printing drukt ze snel én goed. Zowel digitaal in kleine oplages aan zeer voordelige prijzen als in offsetdruk voor grotere oplages. Hierbij zijn diverse plooiwijzen mogelijk.

handelsdrukwerk naamkaartjes

BROCHURES

Voor brochures, catalogi en prijslijsten bent u bij JMW Printing aan het juiste adres. Dit zowel in kleine als in grote oplages. Naast een enorme papierkeuze zijn er verschillende afwerkingen mogelijk zoals geniet, garenloos gelijmd of genaaid.

handelsdrukwerk enveloppen

AFFICHES

Een mooie gedrukte, opvallende affiche is vaak de basis van een geslaagd evenement of marketingacties. JMW Printing druk met zorg, prachtige affiches tot formaat 32 x 45 cm (oversized A3). Ook drukwerk in kleinere oplages is mogelijk.

Mailings drukken, versturen én opmaken

U kan steeds op JMW Printing beroep doen voor de lay-out, zetwerk en opmaak van uw drukwerk. Wij werken op Apple Macintosh met programma’s zoals Quark Xpress, Indesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator. Wij voorzien drukproeven via mail in PDF, kleurprints of indien gewenst Epson kleurproef. Uiteraard kan u steeds uw eigen opmaak bezorgen, die door ons zal gecontroleerd worden en eventueel aangepast indien nodig.

jmw printing facebook

JMW Printing drukt en verstuurt uw mailings snel

Laat uw mailings drukken en versturen bij JMW Printing, dat heeft zo zijn voordelen:

icoon dialoog

UITSTEKENDE SERVICE

Quadri + pantone druk en diverse papiersoorten.

icoon spaarvarken

VOORDELIGE PRIJZEN

Snelle offertes en correcte tarieven.

icoon duim

DEGELIJKE KWALITEIT

Wij drukken met Heidelberg drukpersen.

icoon tijd

SNELLE LEVERING

U kunt rekenen op een supersnelle drukservice.

icoon bestelwagen

LEVERING SERVICE

Wij brengen zelf het drukwerk naar de klant.