geboortekaartjes jmw printing

Dé drukkerij voor geboortekaartjes in Kontich – JMW Printing

Geboortekaartjes nodig? Reken op JMW Printing.

Word je weldra mama of papa van een schattige baby? Dan ben je ongetwijfeld volop bezig met het kopen van een babyuitzet en het decoreren van de kinderkamer. Maar dan wordt het ook tijd om uit te kijken naar een snelle drukkerij voor geboortekaartjes. De geboorte van je ukkie wil je immers op een originele manier bekendmaken aan vrienden en familie: met leuke geboortekaartjes dus.

Grote keuze geboortekaartjes
Als drukkerij van geboortekaartjes beschikken wij over de catalogi van Belarto en Buromac met daarin een ruime keuze aan voorgedrukte geboortekaarten. Deze catalogi kan je bij ons komen inkijken, of je kan ze meenemen om thuis rustig je keuze te maken. Deze catalogi kan je ook online bekijken.
Nadat je een geboortekaartje hebt gekozen maken we een proefdruk van je kaartje. Op dat moment kan je de envelopjes al verkrijgen zodat alles klaar ligt op de grote dag.

Geboortekaartjes snel klaar
Natuurlijk wil je na de bevalling snel beschikken over de geboortekaarten. Het volstaat dat je ons belt en wij zorgen ervoor dat je kaartjes dezelfde dag nog klaar liggen.

Ook eigen ontwerp 
Heb je liever geboortekaarten met een persoonlijke touch. Of heb je een eigen idee? Dit kunnen we voor je uitwerken.

Gratis offerte
Je samenwerking met JMW Printing wordt een hoogvlieger. Want deze drukkerij van geboortekaartjes voor Kontich en omstreken garandeert je een snelle service en correcte prijzen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte.

Meer informatie vind je op www.jmwprinting.be